Bezradní piráti: koryta ANO, ale nemlaskat

Piráti, si neví rady, stejně jako jejich STAN. Tradičně to už vyřešili jejich bratři lidovci, kde jejich dřívější velký Bratr prohlásil, že ministr nemusí být odborník, ale dobrý manažer. On že to ví, je Výborný.

Jenže teolog není online bezradná žena Komrsková. Její pražský partner se přihlásil do výběrového řízení na místo jejího přítele na telefonu, rady publika, pomoci diváků i 50:50. A vyhrál! - Piráti tak potvrdili, že se skutečně stali standardní politickou stranou velikosti náboženské sekty. Konečně, je to strana podporující vše, co je na Ukrajině a kdyby snad měli možnost, nebudou kritizovat poměry na pražském magistrátu, ale zkopírují ukrajinskou společnost se vším.

No, nakonec se ukázalo, že to, co se odehrálo na P10 bylo srovnatelné s návštěvou protikapitalistické akce. Takže koryta ANO, ale nemlaskat! Takový je politický etos ČPS, strany proti KSČ. Nebude si ale pirátská radní nosit práci domů? Jak zajistí pirátská sekta, že věci veřejné se nebudou řešit u Komrsků v kuchyňce? Odvolána měla být pirátka Komrsková, ne její partner. Je totiž evidentní, že na svou funkci nestačí (potřebuje poradce), a ještě má pošahané hodnoty (nechala si vybrat svého partnera za poradce, tj. schválila výběr svého poradce).