Pirátí on-line odvolávání

Našli moji Piráti svou protikorupční identitu prokorupční vládě našli, našli? O nikoliv, odvolávali a pokusili se slíbit, co dříve slíbili. Komunismus Pirátům vadí, korupce nikoliv.

PIRÁTI jsou stejný politický držák, jako byly Věci veřejné, později Věci veřejné a Lidem a dnes „petropavlovská unie“ Řád národa, ani odkaz Dozimetru, ani brněnský odkaz Dona Pabla NEZRADÍ! Kdysi i LIDEM hrozilo odchodem z vlády, aby se vůbec nic nestalo. Tak se to dělá po pražsky hezky online, z tepla domova, kde nesmrdí brněnská Stoka

Brno je zlatá loď, za Piráty pro protikorupční odér choď. Proč jsou ale Piráti zbabělejší než Karolína Peake a nejdou přímo po Fialovi? Že by byli méně pravicovější, než Řád národa? Vždyť ten, komu musí být premiér vděčný, je přece Don Pablo – zákulisák, bedňák ODS, člověk, který se vyzná v české tlačenici a vždy najde nejtlustější jitrnici. Konečně, je to jihomoravská stranická buňka, která zrodila i jiné kádry. 

Jestli chtěli být Piráti online, měli hlasovat podle abecedy: Blažek, pak Babiš (bezdredár jeden) a nakonec Černochová. Nebo s ní nemají žádný problém, bojuje proti korupci, když její náměstek mjr. Šulc jako příslušník aktivní zálohy nakupuje pro armádu? Šulc začínal jako svobodník a po vstupu do aktivní zálohy je hned majorem. To jim nevadilo, když brala městskému maršálovi Řehkovi personální kompetence. No, nevadilo. Je-li někdo slepým střevem korupční vlády, nevidí, neslyší a nehlasuje. Proč, když Piráti jsou strana globálního kapitalismu?!